Wat neem je mee?

Wat neem je mee als je de eerste keer yoga bij ons komt doen?
Jezelf, een goede motivatie en een open mind!

mat
  • Yoga doen we op blote voeten, dus je kunt op elk soort schoeisel aankomen. Sokken kun je bij je houden voor Savasana (de eindontspanning), maar draag ze niet tijdens de staande houdingen ivm uitglijden.
  • Normaal gesproken zorgen wij voor matten, kussens en andere props. Maar i.v.m. corona hebben we nu andere richtlijnen. We willen je daarom vragen om je EIGEN mat mee te nemen naar de les. Heb je er nog geen, kijk dan eens in onze shop.
  • Het is handig om een handdoek mee te nemen, voor als je zweet en om je props (denk aan yogablokken, bolsters etc.) mee af te dekken. Eigen props mag je uiteraard ook meenemen.
  • Draag makkelijk zittende kleding waar je goed in kunt bewegen. Er is een kleedruimte aanwezig, maar ivm corona vragen we je voorlopig om je thuis al om te kleden.
  • Als je wilt, kan je nog iets warms meenemen zoals een trui, dekentje of  warme sokken voor tijdens Savasana, zodat je het tijdens de ontspanning niet koud krijgt.

Als je blessures of klachten hebt, of als er iets anders aan de hand is geef dit dan altijd door aan je docent. Wanneer je houdingen moet overslaan vinden wij dat geen probleem, je komt niet voor ons maar voor jezelf. Luister naar je eigen lichaam.

We verheugen ons erop je te ontmoeten.