Over

Yogi Heroes is een centrum voor yoga, workshops & trainingen.
Wij werken dagelijks aan de fysieke & mentale gezondheid van onze heroes. Door middel van Yoga, Adembeheersing en Coaching wordt gewerkt aan het vergroten van Rust, Kracht, Flexibiliteit en Balans in zowel lichaam als geest.

Yoga bij Yogi Heroes
The Lounge

Yogi Heroes is gelegen op het monumentale industrieterrein Werf35. Naast een grote kleedruimte met zitgelegenheid heeft Yogi Heroes een werkelijk prachtige (shala) Yoga ruimte van maar liefs 140m2. De ruimte ademt een en al rust en door de grote iconische raampartijen baad het zich in daglicht. Beneden in onze unieke espresso bar (The Lounge) kom je gegarandeerd tot rust.

Onder de bezielende leiding van Jeffrey van Opzeeland werken we dagelijks aan het begeleiden van onze yogi`s. Al onze docenten zijn gecertificeerd en goed geschoold. Ze hebben jaren ervaring zowel in het beoefenen als het onderwijzen van Yoga. Hierdoor worden de lessen met aandacht, kennis en kwaliteit gegeven.

Een sterke fundering leggen en deze vanaf de basis opbouwen. De ruimte creëren om de energie weer te laten stromen en het zelfhelend vermogen te activeren. De mentale eelt opbouwen om sterker in je lijf en leven te staan. Door meditatie en ademhaling voorbij je fysieke lichaam te gaan en bij je ware kern (Self) te komen. Rust en balans in hoofd en hart te ervaren.
Hier gaat Yoga over. Dit is wat we doen.