Docenten

Bij Yogi Heroes vind je veel kennis en ervaring onder een dak. Al onze docenten zijn gecertificeerd en goed geschoold. Ze hebben jaren ervaring zowel in het beoefenen als het onderwijzen van Yoga. Hierdoor worden de lessen met aandacht, kennis, kwaliteit en liefde gegeven.

Jeffrey van Opzeeland eigenaar en yogadocent Yogi Heroes Hilversum yogaschool het Gooi

Jeffrey van Opzeeland is medeoprichter en eigenaar van Yogi Heroes. Hij ziet yoga als de basis, APK voor lichaam en geest. Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven. Zijn hart gaat sneller kloppen van Ashtanga yoga, maar heeft ook grote liefde voor Yin yoga. Juist deze tegenpolen vindt hij zo belangrijk. Yin Yang, mannelijk en vrouwelijk. Daarnaast brengt Jeffrey Yoga aan de Man met onze speciale mannenlessen.

Cheryl Kruit yogadocent Yogi Heroes yogaschool Hilversum

Cheryl Kruit werkt als freelanche Yoga docent bij Yogi Heroes. Yoga is voor haar een lifestyle. Ze gelooft erg in de body & mind connectie. Bewustzijn vergroten. De ademhaling die deze verbind. Op je mat hoef je niet mooi of perfect te zijn. Keer naar binnen en adem. Het kan zo simpel zijn. Als ik mensen iets meer zelfkennis mee kan geven of gewoon al even uit het hoofd kan halen is de les geslaagd.

57F29957-94FF-4930-A503-0A0392656752

Jessica Strijker is een Vinyasa, Slow flow, Power flow, Yinyang en Piloga docente. Yoga is voor haar ontwikkeling. Altijd anders en in beweging.  Ze heeft een functionele yoga benadering. Dat betekent dat de houdingen geen doel op zich zijn, maar een middel om een bepaald doel te bereiken. Uitgangspunt is dat ieder lichaam uniek is. Met humor en aandacht brengt ze graag iets extra`s in de les.

Marleen Bontekoe

Marleen Bontekoe richt zich als yogadocent volledig op de rustigere vormen van yoga, zoals yin yoga, yin yoga met massageballetjes en yoga nidra. Ze gelooft dat het leven een stuk makkelijker wordt als we meer vertragen en leren comfortabel te zijn met ons gevoel. Haar lessen zijn mindful, zacht en functioneel, met oog voor ieder individu.

im_teacher_tanja

Tatjana Hoek staat bekend om haar yogalessen waarin de ander iets wordt geleerd. Het is van belang dat deelnemers in haar lessen begrijpen waarom bepaalde houdingen worden aangenomen, aangezien dit de yoga veel interessanter maakt. Haar eigen ervaring heeft haar doen inzien dat begrip van de houdingen een diepere betekenis aan de praktijk toevoegt.