Docenten

Bij Yogi Heroes vind je veel kennis en ervaring onder een dak. Al onze docenten zijn gecertificeerd en goed geschoold. Ze hebben jaren ervaring zowel in het beoefenen als het onderwijzen van Yoga. Hierdoor worden de lessen met aandacht, kennis, kwaliteit en liefde gegeven.

Jeffrey van Opzeeland eigenaar en yogadocent Yogi Heroes Hilversum yogaschool het Gooi

Jeffrey van Opzeeland is medeoprichter en eigenaar van Yogi Heroes. Hij ziet yoga als de basis, APK voor lichaam en geest. Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven. Zijn hart gaat sneller kloppen van Ashtanga yoga, maar heeft ook grote liefde voor Yin yoga. Juist deze tegenpolen vindt hij zo belangrijk. Yin Yang, mannelijk en vrouwelijk. Daarnaast brengt Jeffrey Yoga aan de Man met onze speciale mannenlessen.

Cheryl Kruit yogadocent Yogi Heroes yogaschool Hilversum

Cheryl Kruit werkt als freelanche Yoga docent bij Yogi Heroes. Yoga is voor haar een lifestyle. Ze gelooft erg in de body & mind connectie. Bewustzijn vergroten. De ademhaling die deze verbind. Op je mat hoef je niet mooi of perfect te zijn. Keer naar binnen en adem. Het kan zo simpel zijn. Als ik mensen iets meer zelfkennis mee kan geven of gewoon al even uit het hoofd kan halen is de les geslaagd.

Evalien Slinkert yogadocent bij Yogi Heroes yogaschool Hilversum

Evalien Slinkert is yogadocente en mindfulness trainer. Yoga is voor haar een manier van zijn. Leven vanuit de kern en verbinden vanuit het hart. Ze is gespecialiseerd in allerlei vormen van flow lessen; Vinyasa, Prana en Slow flow en geeft daarnaast Yin en Restorative yoga. Uit het hoofd, in het hart komen en balans brengen in het lichaam is wat Evalien tijdens haar lessen wil bereiken.

Nanda Lofvers yogadocent bij YogiHeroes in Hilversum

Nanda Lofvers  moedigt je aan lief te zijn voor je lijf, waardoor je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Nanda haar energie is oprecht, warm en puur. Haar stem is zo uniek, bijzonder en speciaal. Al binnen 3 woorden brengt ze je in een staat van zen, een trance waarbij je alleen nog je eigen adem voelt. Ze brengt je tijdens haar lessen in een vloeiende flow,waarbij de kracht ligt in een combinatie van beweging en intuïtie.

57F29957-94FF-4930-A503-0A0392656752

Jessica Strijker is een Vinyasa, Slow flow, Power flow, Yinyang en Piloga docente. Yoga is voor haar ontwikkeling. Altijd anders en in beweging.  Ze heeft een functionele yoga benadering. Dat betekent dat de houdingen geen doel op zich zijn, maar een middel om een bepaald doel te bereiken. Uitgangspunt is dat ieder lichaam uniek is. Met humor en aandacht brengt ze graag iets extra`s in de les.