Coaching

Je hebt bepaalde vragen, doelen, wensen, dromen en je worstelt met obstakels. Dit kan vanuit een privé context zijn of vanuit een werkomgeving. Wellicht heb je bepaalde signalen te lang genegeerd, maar het is ook goed mogelijk dat je jezelf wilt uitdagen om verder te groeien.

Tijdens een coachsessie gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Je krijgt inzicht in de echte zaken die spelen. We gaan door de schijn heen en formuleren concrete stappen en gedragsvoornemens. Jij kan daarmee jouw doelen bereiken.

Hoe lang een traject duurt is afhankelijk van de door jou gestelde doelen maar ook van de ingeslepen patronen en geloofsovertuigingen. Gemiddeld is een coachingsvraag in 8 – 10 sessies op te beantwoorden.

 

Jeffrey van Opzeeland is ruim 20 jaar actief in de coaching en begeleiding van mensen.

Na 13 jaar mensen met psychische aandoening, cognitieve of neurologische beperkingen te hebben begeleid, heeft hij zich gespecialiseerd in trajecten gericht op Burn-out recovery en Burn-out preventie. Daarnaast geeft hij persoonlijke effectiviteitstrainingen, vitaliteitstrainingen, loopbaanbegeleiding en bedrijfstrainingen.

Contact

Heb jij behoefte aan een coach en spreekt onze aanpak je aan?

Stuur ons een mail en we plannen een oriënterend gesprek met Jeffrey om samen het coachingstraject te bepalen.

Jeffrey van Opzeeland is coach voor burn-out en bedrijven