Locatie

Yogi Heroes staat op het prachtige industriële terrein Werf35.  Het is een plek waar zowel commerciële bedrijven als kunstenaars en creatievelingen zich gevestigd hebben. Yogi Heroes bevind zich in het oudste pand van Werf35. Het pand dat van oudsher een Smederij was bezit nog altijd deze industriële architectuur. Wanneer je door het pand loopt zie je deze geschiedenis overal nog terug.

De Shala Yogi Heroes

Naast een grote kleedruimte met zitgelegenheid heeft Yogi Heroes een werkelijk prachtige (shala) Yoga ruimte van maar liefs 140m2. De ruimte ademt een en al rust en door de grote iconische raampartijen baad het zich in daglicht.

Je kunt gratis parkeren voor de deur bij Yogi Heroes. Als je het parkeerterrein oprijdt, staat er bij de ingang een mooie bord met bewegwijzering. Nummer 11 is het middelste pand waar je tegenaan kijkt. Je loopt links om het pand heen en daar vind je onze ingang.

Op het terrein van Werf35 voel je de inspiratie. Neem gerust de tijd om even rond te wandelen en te praten met 1 van de bevlogen ondernemers van de werf. Of loop langs de moestuin en ga lekker zitten op een bankje, schommel op the love swings tussen de zonnenbloemen voordat je bij Yogi Heroes binnen stapt.

Tot snel op de mat!

DeWerf 35 YogiHeroes