Bedrijfsyoga

Het beoefenen van yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers. Het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Door het regelmatig beoefenen van yoga krijg je een sterker, fitter en soepeler lichaam en daarmee meer energie en een ontspannen geest.

Voordelen van bedrijfsyoga:

» gelukkiger op het werk en
daarmee in het leven staan
» flexibeler kunnen denken
» productiviteit verhoogt

» betere samenwerking
» hogere weerbaarheid bij
kritiek & verandering
» betere concentratie & focus

» voorkomt stress
» creatiever
» minder ziekteverzuim
» minder personeelsverloop

Wat kan Yogi Heroes voor uw bedrijf betekenen?

Bij YogiHeroes bieden wij flexibele programma’s aan, die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven die psychisch gezonde medewerkers willen.

Burnout coachingstrajecten voor bedrijven bij Yogi Heroes in Hilversum

Wekelijkse Yogalessen

Tijdens deze lessen doen we oefeningen om de stress en fysieke klachten (zoals RSI en rug of nekklachten) te verminderen. De lessen bestaan uit yogaposes in combinatie met ademhalings- & ontspanningsoefeningen en meditatie.

Yoga workshops voor bedrijven bij yogaschool Yogi Heroes in Hilversum

Yoga
Workshops

Om de medewerkers voor het eerst kennis te laten maken met yoga en meditatie. Of voor verdieping van een specifiek onderwerp, zoals ademhaling, om de productiviteit te verhogen. Of voor het bijwonen van dag retreats als teambuilding.

Burn-out trajecten en coaching door Yogi Heroes voor bedrijven en individuen bij de yogaschool in Hilversum

Training & Coaching

Voor individuele begeleiding, burn-out preventie & recovery trajecten en assertiviteitstrainingen. Om samen naar de kern te gaan en de medewerker weer in haar/zijn kracht te zetten.

Onze werkwijze

Wil jij Yoga als onderdeel van duurzame inzetbaarheid op de werkvloer? Dan brengen we graag in een intakegesprek de wensen in kaart om zo het beste programma te bepalen.

Bij onze programma`s zijn yogaposes, adem, ontspanning en meditatie met elkaar verbonden, om zo het beste resultaat te behalen. Met als doel om werk gerelateerde stress en fysieke klachten (als RSI en nek- of rugklachten) te verminderen. We geven tips&tricks hoe medewerkers beter kunnen omgaan met stressvolle situaties. Zo zijn medewerkers beter in staat om hun ’topprestatiezone’ te identificeren en weten ze deze gemakkelijk te gebruiken.

Onze programma’s zijn voor alle soorten bedrijven, ongeacht de grootte van een bedrijf of het aantal deelnemende personeelsleden. De lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, dus ook voor iemand die nooit eerder yoga heeft beoefend.

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn? Bekijk onze programma`s en prijzen.