Jeffrey

Jeffrey van Opzeeland de eigenaar van yogaschool Yogi Heroes in Hilversum

Jeffrey van Opzeeland is medeoprichter en eigenaar van Yogi Heroes. Onder zijn bezielende leiding werken we dagelijks aan het vergroten van Rust, Kracht, Flexibiliteit en Balans in zowel lichaam als geest.

Jeffrey is geboren in Curaçao in een echte yogi familie. Zijn stiefvader was een bekend yogadocent, hij heeft één van de eerste Yogaschool in Nederland opgericht. Zijn moeder was een spirituele yogi met een theologische achtergrond.

Yoga is dus altijd onderdeel van Jeffrey zijn leven geweest. Hoewel hij in de pubertijd er niets mee deed en voornamelijk andere sporten beoefende, zoals fitness & krachttraining. Merkte hij langzaam hoe zeer zijn lichaam naast al deze vormen van beweging de flexibiliteit en focus miste die yoga hem gaf.

Jeffrey ziet yoga dan ook als basis APK voor lichaam en geest

‘Tussen de fysieke wereld en de ziel zit slechts de adem’. Yoga is voor mij de ultieme manier om door middel van asana’s en pranayama tot de kern te komen. Om van daaruit te leven, te ervaren en mijzelf te ontplooien. Daarnaast zie ik yoga als iets dat doorwerkt op alle facetten van het leven. Yoga biedt mij meer scherpte, meer focus en meer geluk.

In zijn lessen zoekt hij de tegenpolen Yin en Yang op. Het rustige, aandachtige van Yin en het krachtige, actieve van Yang. Yin Yang, mannelijk en vrouwelijk. Daarnaast brengt Jeffrey Yoga letterlijk aan de man met zijn Yoga for Men lessen. Het is zijn ambitie om alle mannen in Nederland op de mat te krijgen.

Hiernaast is Jeffrey al ruim 17 jaar coach, gespecialiseerd in individuele coaching, burnout & vitaliteitstrajecten. ” Bewustwording en eerst richten op het interne voordat je het externe wilt vormgeven”. Door middel van adembeheersing, Asana’s, meditatie en het vergroten van je focus kun je dit bereiken.