Yoga & Movement

Yoga & Movement en fun bij Yogi Heroes de yogaschool in Hilversum en het Gooi

Weet je nog hoe het was – vroeger – wanneer je onbevangen in handstand sprong, op je hoofd ging staan en de meest uitdagende dingen uitprobeerde zonder je af te vragen of je het wel kon? Wij weten het wel! En dat is waarom wij – bij Yogi Heroes – Yoga & Movement lessen aanbieden.

Spelen is leuk, spelen is leerzaam en….spelen is gezond. Het verlaagt het stress niveau in ons systeem wat bijdraagt aan meer vitaliteit. Plezier in wat je doet is belangrijk en plezier is wat absoluut centraal staat in deze lessen!

Onze Yoga & Movement lessen staan in het teken van het bezig gaan met yoga op een leuke, speelde manier, waarin hard gewerkt wordt zonder het al te serieus en competitief te maken. De wat meer uitdagender houdingen komen aan bod;
denk aan handstand, handbalances, hoofdstand, doorspringen – , nieuwe manieren van bewegen en ook de simpelere yogahoudingen – waar in de lessen soms niet genoeg tijd voor is – worden aangeraakt. En het fijne is dat deze lessen voor iedere niveau toegankelijk zijn.

Benieuwd? Vraag een gratis proefweek aan of word lid bij Yogi Heroes