Yoga & Holiday Retreat Ibiza

2020 was een heftig jaar voor de meeste van ons. Het coronavirus overviel ons allen en heeft direct of indirect bij de meeste van ons voor een hoop problemen en stress gezorgd.

Meer dan ooit is even pauzeren, kijken welke koers je nu vaart en jou innerlijke batterij weer opladen nodig. Dit is precies waar een Yoga retreat voor bedoeld is. Even alleen maar met jezelf bezig zijn op een plek waar alles draait om jou fysieke en mentale gezondheid te ondersteunen.

Er zal een uitgebreid Yogaprogramma geboden worden afgewisseld door diverse workshops voor meer verdieping in je practice als wel in je persoonlijke ontwikkeling.

Naast Yoga en de workshops is er ook voldoende tijd voor Holiday. De locatie van dit retreat is geweldig! Het is een prachtige 5 sterren villa/finca waarbij het aan luxe niet zal ontbreken. De Villa is in 2018 nog compleet gerenoveerd om zo een luxe te bieden die je maar bij weinig retreat centra op Ibiza zult vinden. 

De villa is gelegen op een bergtop in het prachtige San Lorenzo in het noorden van Ibiza en bied complete privecy.

Het uitzicht is spectaculair! je kijkt uit op een prachtige vallei en kunt op een heldere dag het buureiland Formentera zien liggen.

Er is een prachtige Yogazaal in de villa, maar ook de tuin rondom de villa is ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor een buiten practice.  Wanneer je behoefte hebt aan sociaal contact biedt de tuin prachtige plekken om te kunnen ontspannen. Ruime ligbedden aan de infinity pool en grote loungebanken om in weg te zakken. Wanneer je juist behoefte hebt aan rust bied de tuin vele hoekjes en plekken om je lekker met een boek terug te trekken. Daarnaast heeft de villa ook nog een prive bos waar overal hangmatten te vinden zijn, om lekker tussen de bomen en de vogels te ontspannen.

Voor meer informatie stuur een mail naar info@yogiheroes.com

Of book het retreat via onderstaande knop.

Ik zie je graag op deze magische reis!

Inclusief maaltijden: