Shamanic Breathing

*Breathwork Fundamentals ||| , Shamanic Breathing*

In dit derde deel van de Breathwork Fundamentals neemt Jeffrey je mee in de Sjamaanse ademhaling.
De Sjamaanse ademhaling vinden we door de geschiedenis heen over de hele wereld terug. Van Yogi pranayama’s en de Veda’s, tot aan de inheemse volken in het amazone gebied. 
Ademhaling is van oudsher altijd gebruikt als medicijn, zowel voor het fysieke als voor de psyche en het energetisch lichaam. Het is BreathWORK waarbij we “work” met hoofdletters mogen schrijven. Je zult jezelf bij deze ademhaling tegen komen en het vraagt overgave en toewijding om door te breken. Wanneer dit echter gebeurd is de ademhaling ongelofelijk helend voor het hele systeem, fysiek, mentaal en energetisch. Het heeft de potentie je systeem te resetten en kan nog een poos na de ademhaling vooral energetisch op je doorwerken.
Enige ervaring op gebied van Breathwork of Yoga is voor deze workshop mandatory.

Mensen met epilepsie of hartklachten kunnen niet aan deze workshop deelnemen. Bij klachten van COPD, astma of hyperventilatie, neem voor aanmelding eerst even contact op.

Maximaal 12 deelnemers voor deze workshop. Neem warme lekker zittende kleding mee, een dikke trui, dikke sokken en eventueel een oogmasker. Je kunt tijdens de ademhaling afkoelen, houd hier rekening mee.

Datum: zondag 20 september

Tijd: 14:00 – 16:00

Prijs; €45,