Self Love Saturday – Mini (Yoga) Retreat

Een feelgood event met yoga, breathwork en selflove work.
 
Ben je toe aan me-time & een mega Ego boost?
Dan is deze zaterdag aan jouw besteed want daarbij draait alles om jou, jou en nog eens jou.
Even helemaal aan jezelf denken, voor jezelf te zorgen en om jezelf verder te ontwikkelen en sterker in je schoenen te komen staan.
Egoïstisch? Nee!! Want mensen die goed gaan zijn ook in staat om beter voor anderen te zorgen. Win, win dus.
 
We omarmen onze vrouwelijkheid.
We leren ons lichaam koesteren, daardoor voeden we ons hart en worden we een Master in Self Love!
 

Over mij

Als vrouw heb ik voor een lange tijd geworsteld met mijn uiterlijk, vrouwelijkheid en sexualiteit. Op mijn werk maar ook in mijn persoonlijke leven. Het passen in het juiste vakje. Waarom proberen we altijd aan andermans verwachtingen te voldoen en zijn wij het meest kritisch op onszelf?
 
Ben ik niet genoeg? Het antwoord is natuurlijk ja!! Maar dit werkelijk toepassen bleek toch moeilijker te zijn. Ik heb hiervoor veel denkpatronen moeten doorbreken. Graag breng ik nieuwe inzichten om vrouwen te inspireren dit ook te doen. Ik schrijf momenteel zelfs een boek hierover.; The Self Love Guru.
 
 

Wat gaan we doen & is het voor mij?

  • Er zal muziek zijn; check!
  • Natuurlijk gaan we Yoga doen (all levels)
  • Ademhaling oefeningen voor Body & Mind connectie
  • Selflove work d.m.v.. opdrachten
  • We delen positiviteit en inspireren elkaar