Slow Flow, Morning flow & Easy flow

Slow flow

Slow Flow is de ideale manier om op een rustig tempo kracht en flexibiliteit op te bouwen en te verdiepen in de houdingen. Het geeft inzicht in de grondtechnieken van de actieve yoga wat de basis biedt voor alle andere vormen. In de slow flow lessen ligt de focus op ontspanning, ademhaling, concentratie en rust in de houdingen.

Morning flow

Een goed begin is het halve werk! Bij de morning flow lessen richten we ons op de activering van lichaam en geest. We zorgen dat de spijsvertering op gang komt, de longen openen en belangrijke spiergroepen verlengen om zo onszelf klaar te maken voor de dag die komen gaat. 

Easy flow

Easy flow lessen zijn ‘yin-based”, waarbij we met regelmaat ook de yang binnen de yin aanraken. Wanneer je kijkt naar Yin houdingen zullen de houdingen erg veel overeenkomen met de houdingen die je ziet in de Yang vormen. Er is echter een verschil. In Yin houdingen gebruik je nauwelijks spierkracht. Je aandacht is bij je gewrichten, aanhechtingen en botten. Yin houdingen worden tevens langer vastgehouden. Minimaal 3 minuten per
houding. Dit maakt dat er een groot meditatief aspect toegevoegd kan worden aan deze vorm van yoga. Er is meer tijd om naar binnen te keren en gewaar te zijn. Yin yoga is een aanvulling op de meer Yang georiënteerde vormen. Gedurende de easy flow les zullen we werken met beiden. Een gedeelte Yin en een ondersteunend gedeelte Yang. Zo word je de mogelijkheid geboden om de schoonheid van balans te gaan ervaren. Balans in je beoefening, alsmede balans in lichaam, geest en ziel.

Gratis proefles Word lid