Joyce Posthumus

Joyce Posthumus:
Joyce: Yoga is voor mij een medicijn voor lichaam en geest. Mijn wens is om mensen te
inspireren en te helpen dicht bij zichzelf te blijven in deze drukke wereld, om vanuit hun
eigen kracht te leven en zich te verbinden met hun essentie. Om zo de mooiste meest
krachtige versie van jezelf te worden. Geven is het grootste cadeau”. 
Na vele jaren in het buitenland te hebben gewoond (oa Stockholm, Barcelona en Bali) enveel solo te hebben gereisd wat haar ontzettend heeft verrijkt woont Joyce nu weer in Nederland. Tijdens haar reizen heeft ze op de mooiste plekken yoga gedaan, lesgegeven en inspirerende mensen ontmoet. Ook heeft zij ontzettend veel geleerd over yoga, meditatie en pranayama (ademhaling), ayurveda en verschillende healing technieken.
Reizen en de wereld zien en verkennen zijn toch wel haar grootste passies. Joyce probeert alles wat ze leert, ziet voelt en meemaakt mee te nemen in haar eigen practice en dit – van daaruit – met een open hart te delen met anderen.
Joyce combineert haar liefde voor yoga met haar liefde voor een holistische gezonde levensstijl, onder meer geïnspireerd door Ayurveda. Ze houdt van alles wat de natuur haar geeft en probeer hier zoveel mogelijk gebruik van te maken.  De natuur is onze grootste bron van wijsheid, liefde en kennis. 

Door yoga voelt ze meer in balans, kalm en geconcentreerd. Het is een reis in zichzelf die haar steeds dichter bij zichzelf brengt. Het mooie aan yoga vindt Joyce dat het toegankelijk is voor iedereen en je nooit bent uitgeleerd. 
Joyces lessen kenmerken zich door de liefde en aandacht die zij meebrengt. Veiligheid, volledige aandacht en het verkennen van jezelf is wat ze met je wilt delen. Ze ondersteunt je om – met liefde en respect voor lichaam en geest – te bewegen.