Evalien Slinkert

Evalien Slinkert is een RYT-500+ gecertificeerde senior yogadocente en mindfulnesstrainer. Begonnen als hatha docent is Evalien zich al snel gaan specialiseren in allerlei vormen van flow lessen: vinyasa flow, prana flow en slow flow. Naast dynamische lessen is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de zachtere meditatieve vormen van yoga zoals yin, restorative en mindfulness. Uit het hoofd, in het hart komen en balans brengen in het lichaam is wat Evalien tijdens haar lessen wil bereiken. Haar lessen staan bekend om het blije en fijne gevoel waarmee je de les verlaat.

Evalien volgde onder andere opleidingen bij: Sivananda ashram, Tonnie Goes, Alberto Paganini, Veda Ela, Ram Jain, Lizzie Lazater en mindfulness centrum Amsterdam. Zij doet yoga het liefst overal: op het land, in de lucht (aerial yoga) en op het water (sup yoga).

“Voor mij is yoga een manier van zijn. Leven vanuit de kern en verbinden vanuit het hart. In mijn lessen dynamisch of restorative staat dat thema ook altijd centraal. Terug naar de basis, voelen wie je bent en in het moment zijn. Yoga is voor mij de basis voor een gelukkig en gezond leven.